Guangzhou Ylcaster Metal Co., Ltd.

  • China Guangzhou Ylcaster Metal Co., Ltd. Bedrijfsprofiel
  • China Guangzhou Ylcaster Metal Co., Ltd. Bedrijfsprofiel
  • China Guangzhou Ylcaster Metal Co., Ltd. Bedrijfsprofiel
  • China Guangzhou Ylcaster Metal Co., Ltd. Bedrijfsprofiel
  • China Guangzhou Ylcaster Metal Co., Ltd. Bedrijfsprofiel
  • China Guangzhou Ylcaster Metal Co., Ltd. Bedrijfsprofiel
  • China Guangzhou Ylcaster Metal Co., Ltd. Bedrijfsprofiel
Grote Markt Noord-Amerika, Zuid-Amerika, West-Europa, Oost-Europa, Oost-Azië, Zuidoost-Azië, Midden-Oosten, Afrika, Oceanië, Wereldwijd
Type Business Fabrikant, Verdeler/groothandel, Exporteur
Merken WBD
Aantal werknemers 200~300
Jaarlijkse omzet 8000000-10000000
Opgericht Jaar 1997
Export pct 50% - 60%

Inleiding

HET METAALco. VAN GUANGZHOU YLCASTER, LTD.

China Guangzhou Ylcaster Metal Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

 

Opgezet in 1997, is het Metaalco. van Guangzhou YLcaster, Ltd de de beroemdste gietmachines & fabrikant van het Handkarretje, leverancier en exporteur in China. Behandelend een gebied van 35.000 vierkante meters, wordt onze fabriek gevestigd in Yangjiang-stad, de provincie van Guangdong met meer dan 20 deskundigen en ongeveer 250 arbeiders die met innovatie, verwezenlijking en productie belast.

 

Als professioneel gietmachinebedrijf meer dan 20 jaar, specialiseert ons bedrijf zich in gietmachinesonderzoek, ontwerp, vervaardiging en exportartikel. Ons R&D-team zal werkend met u voor uw speciale eisen ten aanzien van de producten. De belangrijkste markten van onze producten zijn Europa, de V.S. en Zuidoost-Azië en de betrouwbare kwaliteit en de oprechte dienst van onze producten wordt hoogst erkend door onze klanten rond de wereld. Met de productiecapaciteit meer dan 2 miljoen stukken per maand, heeft de jaarlijkse hoeveelheid van ons bedrijf aan USD 30 miljoen bereikt.

China Guangzhou Ylcaster Metal Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 1

Ons eigen merk Weibida bezit het certificaat van RoHS, ISO9001: 2015 en elk van onze die producten worden op rem en ladingscapaciteit getest op EN12531-norm wordt gebaseerd. Bovendien, de professionele dekkingsbehandeling en de zout-neveltest verzekeren hoge corrosie-weerstand van onze producten.

China Guangzhou Ylcaster Metal Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 2

om de markteisen te ontmoeten, houden wij altijd bestedend aandacht aan het verbeteren en ontwikkelend onze producten. Wij bieden etc. meer dan 2000 verschillende soorten de gietmachinescombinaties van uitstekende kwaliteit voor aan bijna elke toepassingen zoals industriële machine, medische faciliteit, meubilair, karretje, boodschappenwagentje, vorkheftruck, steiger, plank.

 

Het enige ding dat wij hebben gewijd aan moet uw behoeften met onze producten van uitstekende kwaliteit, geschikte dienst en concurrerende prijs tevredenstellen. Als u in onze producten geinteresseerd bent, gelieve te voelen vrij om ons voor nadere informatie te contacteren.

Geschiedenis

In 1997, werd YLCASTER gevestigd.


In 2000, bereikte de jaarlijkse outputwaarde van YLCASTER één miljoen dollars.


In 2005, YLCASTER-bereikte de portefeuille van het gietmachineproduct 200 soorten.


In 2009, breidde het gebied zich van YLCASTER-fabriek aan 20.000 vierkante meters uit.


In 2014, de jaarlijkse outputwaarde van YLCASTER overschreden US$3 miljoen.


In 2016, bereikte de portefeuille van het de gietmachineproduct van YLCASTER 2.000.


In 2017, werd de Commerciële van YLCASTER Afdeling Overzee opgericht. Deelgenomen aan de 122ste Kantonmarkt in hetzelfde jaar.


In 2018, nam YLCASTER aan de 123ste en 124ste Kantonmarkt deel, toevoegend 15.000 vierkante meters van installatiegebied.


In 2019, nam YLCASTER aan de 125ste Kantonmarkt en de de Logistiektentoonstelling van Chicago deel in April, nam aan de de Logistiektentoonstelling van New Delhi deel in India in Juni, nam aan de Expo Ferretera in Mexico in September deel, en nam aan de 126ste Kantonmarkt deel in Oktober.


In 2020, overschrijdt de jaarlijkse outputwaarde van YLCASTER 30 miljoen dollar.

Dienst

Met meer dan 20 jaar van rijke ervaring in de productie en de verkoop van gietmachines, kan YLCASTER zeker en u een verscheidenheid van geschikte en zorg-vrije diensten aanbieden.


OEM de dienst: Gebaseerd op een volledige infrastructuur en een groot team, kunnen wij een verscheidenheid van gietmachines en flatbed producten snel vervaardigen die aan uw persoonlijke behoeften voldoen.


ODM de dienst: Het energieke R&D-team kan omhoog met de marktvraag houden, verkoopbare stijlproducten ontwerpen, en u aanbieden de aangepaste verwerkende diensten.


OBM-de dienst: Wij hebben een bekend zelf-merk WBD, en de vrienden die geinteresseerd zijn zijn welkom om toe te treden.


Kwaliteitsborging: Een beperkte garantieperiode kan onder normaal gebruik worden verstrekt.


De vrachtdienst: Zich baseert op jaren van productie en verrichting, kunnen wij klanten in behoefte de goedkope en van goede kwaliteit vrachtdiensten aanbieden.


Non-stop dienst: de online pre-sales en naverkoopdienst van 24 uur om u van vertrouwelijke zorg te voorzien.


YLCASTER kan u een verscheidenheid van aangepaste diensten aanbieden, groot en klein. Van het ontwerp van de gietmachine, aan de kleur van het wiel, de oppervlaktebehandeling van de steun, de embleemproductie, het verpakkingsontwerp, en zelfs de formulering van een wetenschappelijk en redelijk vervoersplan, kunnen wij allen doen het.

China Guangzhou Ylcaster Metal Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0
Met de snelle ontwikkeling van Internet, is de ontwikkeling van e-commerce sterker geworden. Wij hebben de one-stop aangepaste dienst voor e-commerceplatforms zoals Amazonië, met kleinere MOQ, snellere levering, geschiktere e-commerce ondersteunende verpakking, en meer gepersonaliseerde aanpassing gelanceerd. De one-stop dienst van productontwerp aan huis-aan-huislevering bespaart klanten heel wat kosten en de tijd, bewaart zorg en inspanning.

 

Momenteel, YLCASTER-heeft het Metaal nauwe samenwerkingsverhoudingen met e-commercereuzen in de de gietmachineindustrie van Amazonië zoals het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, de Verenigde Staten, en Canada, bereikt en unanieme hoge erkenning en appreciatie van hen gewonnen.

Ons Team

YLCASTER heeft een sterk team met rijke ervaring en uitstekende technologie.

Wij hebben een 20 mensenr&d team, elk met grote ervaring en de diepgaande kennis, kan niet alleen aan de vereisten van de basisparameters van het gietmachineproduct voldoen, maar ook u voorzien van hoogstaande en goedkope gepersonaliseerde aanpassingsbehoeften, en tot uw eigen unieke unieke Stijlproducten leiden.

Het productie en assemblageteam van meer dan 200 mensen, met voldoende ervaring en hoge productieefficiency, kan aan uw behoeften aan snelle levering in grote hoeveelheden voldoen.

De strenge kwaliteitscontroleafdeling, elke stap van de strikte controle moet u van uitstekende kwaliteit gekwalificeerde producten slechts voorzien.

Het online pre-sales en naverkoop de dienstteam van 24 uur, enkel om elke kans niet te missen om u de bevredigende dienst aan te bieden.

China Guangzhou Ylcaster Metal Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

Naast de onontbeerlijke opleiding door het bedrijf, voeren wij ook regelmatig diverse studies en verbeteringen zoals brandbeveiliging en andere veiligheidsproductie uit.

Werk samen om een win-win situatie tot stand te brengen!

China Guangzhou Ylcaster Metal Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 1

 

Laat een bericht achter