Hoe kies je de juiste rollen voor je bedrijfstak en toepassing

June 18, 2024

Bij Ylcaster.Het is de bedoeling dat de Europese Commissie in het kader van haar werkzaamheden in het kader van het programma voor de ontwikkeling van de Europese Gemeenschappen (EVG) de volgende maatregelen zal treffen:
De wielen en rollen in ons assortiment hebben vele componenten, kenmerken en kenmerken die hen de juiste eigenschappen geven voor uw zakelijke doeleinden.
Als u op zoek bent naar een specifiek type wiel of rollers nodig heeft voor een specifieke toepassing,Neem contact met ons op.voor een op maat gemaakte oplossing.

Om het beste type rollen voor uw industriële toepassing te vinden, bekijk onze verschillende soorten rollen.

In ons assortiment vindt u verschillende soorten rollen voor verschillende doeleinden. In het kort zullen we enkele van de meest voorkomende soorten rollen en hun toepassingen samenvatten.

Draaibaar rolspelofstijve rol?
Je kunt kiezen voor een draaibare rol die in elke richting kan draaien, zelfs bij het dragen van een zware lading.Als je het wiel nodig hebt om te bewegen in een rechte lijn kunt u kiezen voor een starre, ook wel vaste rollen genoemd, die niet kunnen worden geleid, maar alleen heen en weer kunnen bewegen.

met een vermogen van niet meer dan 10 kWmet een remsysteem
Je hebt vooral een vergrendelingsrol nodig als je een helling op en neer moet gaan of als je wilt voorkomen dat de lading plotseling beweegt.hetzij om te voorkomen dat de lading beschadigt, hetzij om een veilige werkomgeving te garanderenHet remsysteem is traditioneel gemonteerd op de draaiende rollen, omdat het het remmen van de wielrotatie combineert met het remmen van de horizontale rotatie.

Rollers met sloten worden vaak gebruikt op containers, platforms, steigers, meubels of containers.

- Een rem die alleen op het draaien van het wiel drukt, dit zijn single-brake rollen.

- Een dubbele werkende rem die de rotatie van het wiel en de draai van de draaibare rol remt.

- Of een rem die op de vloer duwt en het platform of de trolley optilt, dit kunnen niveaulansers of vloerremmen zijn, ook wel vrachtwagensloten genoemd.

met een gewicht van niet meer dan 50 kg
met een gewicht van niet meer dan 50 kgworden gebruikt in een breed scala aan toepassingen en zijn verkrijgbaar als zowel stijve als draaiende rollen.De montageplaat maakt het gemakkelijk om de wielen te bevestigen aan het apparaat dat moet kunnen bewegenDe bevestigingsplaat bestaat uit een rechthoekige stalen plaat met 4 boorgaten om de rol te bevestigen.Afhankelijk van uw voorkeuren of vereisten kunnen we verschillende gaten patronen op onze top plaat rollen maken.

met een vermogen van niet meer dan 10 kgDe stempel van deze rollers is het aansluitpunt voor het wiel. Deze stempel bevestigingen zijn vaak draad,maar we kunnen ze ook zonder draad leveren in een ronde of vierkant vorm met montage gaten of uitbreidbare stengels.

met een vermogen van meer dan 50 kWDeze rollen worden vaak gebruikt op apparatuur zoals trolleys, karretjes of medische apparatuur.