Zware rood polyurethaan rollen Zink geschilderde beugel 837lbs laadvermogen

Place of Origin Guangdong, China
Merknaam Industrial caster
Certificering ISO Rosh CE
Model Number HR03A100CPUP
Minimum Order Quantity 200
Prijs $3.8
Packaging Details 1. Inner packing:transparent opp bags each products 2. outer packing:cardboard box 3. other packing: Customed packing
Delivery Time 180
Supply Ability 600000

Contacteer me voor vrije steekproeven en coupons.

Whatsapp:0086 18588475571

wechat: 0086 18588475571

Skype: sales10@aixton.com

Als u om het even welke zorg hebt, verstrekken wij de online-Help van 24 uur.

x
Productdetails
Load Capacity Up To 837lbs Bearing Ball Bearing
Wheel Material Polyurethane Type Heavy Duty Casters
Color Red Bracket Surface Treament Zinc Painted
Overall Length 144mm Wheel Capacity 837lbs
Hoog licht

Zinkgeverfde zware rollers

,

Polyurethaan-spoelers voor zwaar werk

,

837 lbs. zware lading rollers

Laat een bericht achter
Productomschrijving

Productbeschrijving:

Onze heavy duty rollers zijn ontworpen om ongeëvenaarde ondersteuning en mobiliteit te bieden voor een verscheidenheid aan toepassingen.Deze rollers zorgen voor een soepele en niet-markerende werking op alle soorten vloerenDe robuustheid van polyurethaan zorgt niet alleen voor een gedempte rit, maar biedt ook weerstand tegen chemicaliën, oliën en slijtage, waardoor deze wielen ideaal zijn voor zowel binnen als buiten gebruik.De veerkracht van het materiaal zorgt ervoor dat de wielen de tand des tijds kunnen doorstaan, terwijl de vloeroppervlakken behouden blijven.

Het hart van onze Heavy Duty Casters is het state-of-the-art dubbele kogellager ontwerp.Deze kogellagers zorgen voor een hoge precisie en verminderen de inspanning die nodig is om zware ladingen te manoeuvrerenDeze eigenschap is met name nuttig wanneer de rollen worden blootgesteld aan zijdelingse stuwkrachten en zware radiale belastingen.het verbeteren van de gemakkelijkheid van beweging en het verminderen van lawaai in de werkomgeving.

Deze rollen zijn gebouwd om aanzienlijk gewicht te dragen, met een indrukwekkende wielcapaciteit van 837 pond.en fabrieken waar zware apparatuur en materialen moeiteloos moeten worden vervoerdDe robuuste constructie van deze rollen is afgestemd op het dragen van zware lasten zonder afbreuk te doen aan prestaties of veiligheid.

De veelzijdigheid van deze Heavy Duty Casters wordt benadrukt door hun configuratie-opties, waaronder zowel draaiende als starre typen.De 4IN draaibare rollers bieden de flexibiliteit die nodig is voor volledige 360 graden manoeuvreerbaarheidDeze draaifunctie is vooral handig wanneer de richting vaak verandert en een nauwkeurige besturing nodig is.Aan de andere kant, de 4IN-stijve rollen bieden stabiliteit en een eenvoudige beweging, wat ideaal is voor lineaire paden waar de richting van de beweging constant blijft.

De combinatie van draaiende en starre rollers maakt een aangepaste opstelling mogelijk die kan voldoen aan verschillende operationele behoeften.Je kunt een perfect evenwicht bereiken tussen controle en stabiliteit.Deze mix-and-match-aanpak verbetert de functionaliteit en aanpassingsvermogen van de rollers aan verschillende omgevingen en vereisten.

Het polyurethaanwiel is afgewerkt in een levendige kleur die opvalt.het gemakkelijk vinden en identificeren van specifieke apparatuur in een drukke werkruimteHet slanke ontwerp van de rollers geeft een professionele touch aan elk apparaat waaraan ze zijn bevestigd.

De installatie van deze rollen is ontworpen om een eenvoudig proces te zijn.De universele montageplaat zorgt ervoor dat deze rollers gemakkelijk aan een breed scala aan apparatuur kunnen worden bevestigd zonder speciale gereedschappen of ingewikkelde proceduresEenmaal geïnstalleerd, maakt de betrouwbare prestaties van deze rollers ze tot een onderhoudsvriendelijke oplossing voor uw mobiliteitsbehoeften.

Kortom, onze 4IN Heavy Duty Casters zijn een uitzonderlijke keuze als het gaat om betrouwbaarheid, sterkte en flexibiliteit.De polyurethaanwielen met dubbele kogellagers bieden een ideale combinatie van duurzaamheid en gemak van bewegingMet een aanzienlijke draagcapaciteit van 837 pond en opties voor zowel draaiende als stijve configuraties, zijn deze rollen aanpasbaar voor een veelheid van zware toepassingen.Verbeter je uitrusting met onze Heavy Duty Casters en ervaar het verschil in mobiliteit en functionaliteit.


Kenmerken:

  • Naam van het product: zware rollers
  • Centrum van het wiel: ijzer
  • Oppervlaktebehandeling van de beugel: met zink geverfd
  • Laadcapaciteit: tot 837 lbs
  • Type: zware rollers
  • Lagers: kogellager
  • Draai- en stijve opties beschikbaar
  • Grootte: 4IN

Technische parameters:

Parameter Specificatie
Centrum van het wiel Zuivel
Ruitcapaciteit 837 pond.
Oppervlaktebehandeling van de beugel Zinkgeverfd
Grootte 100 mm (4 IN)
Wiellagers met een vermogen van meer dan 50 W
Vervoervermogen Tot 837 pond
Type Zware rolers
Materiaal van het wiel Polyurethaan
Algemene duur 144 mm
Kleur Rood
OEM/ODM/OBM Ondersteund

Toepassingen:

DeIndustriële rolHet merk staat bekend om zijn robuuste en betrouwbare heavy-duty rollers, in het bijzonder het modelnummerHR03A100CPUP, van oorsprong uit Guangdong, China.ISO Rosh CEDeze rollen zijn een bewijs van kwaliteit en duurzaamheid, in staat om ladingen van maximaal 837 lbs te ondersteunen.Drie dollar.8de waarde voor grootschalige toepassingen.

Deze rollen worden zorgvuldig verpakt met binnen transparante opp zakken voor elk product, stevige kartonnen doos voor de buitenverpakking, en opties voor custom verpakking om te voldoen aan specifieke behoeften van de klant.Met een substantiële levertijd van 180 dagen, het merk Industrial caster zorgt voor een aanbod van600000De Commissie is van mening dat de Commissie in haar voorstel voor een richtlijn de nodige maatregelen moet nemen om de in de richtlijn bedoelde maatregelen te vergemakkelijken en te vergemakkelijken.

Voorzien van:Ballenlagersde technologie enmet een vermogen van meer dan 50 Win het wiel, dezeZware rolersDeze rollen zijn ontworpen om een soepele beweging en duurzaamheid te garanderen.100 mmOf het nu gaat om OEM-, ODM- of OBM-vereisten, deze rollen zijn veelzijdig genoeg om op maat te worden gemaakt volgens de specificaties van de klant.

DeRuiterwiel van ijzeren PUis vooral ideaal voor toepassingen die een hard wiel met een niet-markerende eigenschap vereisen.met een vermogen van meer dan 50 WAfhankelijk van de vereisten kunnen klanten kiezen voor:Platenrollers,Stem-casters, ofBolt-Hole-rollers, waardoor verschillende montageopties flexibel kunnen worden toegepast.

De toepassingsmogelijkheden en -scenario's voor deze zware rollen zijn uitgebreid.in commerciële omgevingen zoals magazijnen voor de verwerking van grote goederenDe betrouwbaarheid en bouwkwaliteit maken ze perfect voor scenario's waar veiligheid en efficiëntie voorop staan.

In het algemeen is deIndustriële rollen HR03A100CPUPis een veelzijdig en essentieel onderdeel voor elk bedrijf dat het veilige en efficiënte vervoer van zware goederen vereist.Deze rollers zijn goed geschikt voor een groot aantal industriële, commerciële en institutionele toepassingen.


Aanpassing:

Merknaam:Industriële rol

Modelnummer:HR03A100CPUP

Plaats van oorsprong:Guangdong, China

Certificering:ISO Rosh CE

Minimale bestelhoeveelheid:200

Prijs:Drie dollar.8

Verpakking:1. Inwendige verpakking: transparante opp zakken voor elk product 2. Buitenste verpakking: kartonnen doos 3. Overige verpakking: Op maat gemaakte verpakking

Levertijd:180 dagen

Toeleveringskracht:600000 stuks per maand

Kleur:Rood

Ruitlagers:met een vermogen van meer dan 50 W

Vervoervermogen:Tot 837 pond

Grootte:100 mm

Algemene lengte:144 mm

OnzeZware rolerszijn gecertificeerd metISO Rosh CEHet is de bedoeling van de Commissie om deIndustriële rolModel HR03A100CPUP is een bewijs van onze toewijding aan kwaliteit en duurzaamheid.


Ondersteuning en diensten:

Om een optimale ervaring met onze producten te garanderen, hebben we een zeer goed systeem.Wij bieden uitgebreide technische ondersteuning en dienstenOnze ervaren technici zijn toegewijd om u te helpen met eventuele vragen of problemen die zich kunnen voordoen, door leiding te geven over de installatie, onderhoud en werking van onze rollen.

We bieden ook een verscheidenheid aan diensten om uw rollers in topconditie te houden, inclusief inspectie, reparatie en vervanging.Ons doel is om u te helpen de levensduur en prestaties van onze producten te maximaliseren.. Voor eventuele technische ondersteuningsbehoeften raadpleegt u de bij uw product geleverde gebruikershandleiding, die voor uw gemak gedetailleerde instructies en informatie over het oplossen van problemen bevat.

In het geval dat u een situatie ondervindt die verdere hulp vereist, is ons technische ondersteuningsteam uitgerust om een breed scala aan problemen aan te pakken.We zijn vastbesloten om tijdige en effectieve oplossingen te bieden om ervoor te zorgen dat uw activiteiten soepel en zonder onderbreking verlopen.Houd er rekening mee dat onze diensten kunnen bestaan uit ondersteuning op afstand, bezoeken ter plaatse of directe begeleiding om u te helpen bij het oplossen van eventuele technische problemen die u kunt ondervinden met onze heavy duty casters.

Onze toewijding aan uitmuntendheid gaat verder dan de verkoop van onze producten. We streven ernaar om ondersteuning en diensten te bieden die de hoge kwaliteit en betrouwbaarheid van onze heavy duty casters weerspiegelen.Voor meer informatie over het onderhoud en onderhoud van uw rollers, of om een probleem te melden, raadpleeg dan de sectie aanvullende middelen in uw gebruikershandleiding of bezoek onze ondersteuningswebpagina.


Verpakking en verzending:

Onze Heavy Duty Casters zijn zorgvuldig verpakt om ervoor te zorgen dat ze in onberispelijke staat aankomen.Elke rol is omhuld met een beschermende omhulsel om te beschermen tegen krasjes en botsingen tijdens het vervoerDe rollen worden dan veilig geplaatst in een stevige, gegolfde kartonnen doos die is ontworpen om de strengheden van de scheepvaart te weerstaan.Versterkte hoeken en randen zorgen voor extra duurzaamheid en bescherming.

Om te voorkomen dat er tijdens het vervoer beweging plaatsvindt, gebruiken we verpakkingsmaterialen die alle lege plekken in de doos vullen.we voeren een laatste inspectie uit om te bevestigen dat het product en de verpakking aan onze hoge kwaliteitsnormen voldoen.

Zodra de doos is afgesloten met heavy-duty verpakkingsband, wij het labelen met alle noodzakelijke verzendinformatie, inclusief hantering instructies en tracking details,om een soepel leveringsproces te vergemakkelijkenOnze Heavy Duty Casters worden verscheept met behulp van gerenommeerde vervoerders om tijdige en betrouwbare levering aan onze klanten te garanderen.


Vragen:

V1: Wat is de merknaam van de heavy duty rollers?

A1: De merknaam van de zware rollen is Industrial Caster.

V2: Wat is het modelnummer van deze rollers?

A2: Het modelnummer voor deze zware rollen is HR03A100CPUP.

V3: Waar worden deze rollen geproduceerd?

A3: Deze rollen worden geproduceerd in Guangdong, China.

V4: Welke certificaten hebben deze casters?

A4: De rollen zijn gecertificeerd met ISO Rosh CE.

V5: Wat is de minimale bestelhoeveelheid voor deze rollen?

A5: De minimale bestelhoeveelheid voor de rollen is 200 stuks.

V6: Hoeveel kosten deze rollers per eenheid?

A6: Deze rollers zijn 3,8 dollar per stuk.

V7: Kunt u de verpakkingsdetails beschrijven voor deze rollen?

A7: Ja, de verpakkingsgegevens zijn als volgt: de verpakking van elk product bestaat uit transparante opp-zakken, de verpakking van het product aan de buitenzijde is een kartonnen doos,en andere op maat gemaakte verpakkingsopties zijn op aanvraag beschikbaar.

V8: Wat is de levertijd voor een bestelling?

A8: De levertijd voor een bestelling is 180 dagen.

V9: Wat is de leveringscapaciteit voor deze rollers?

A9: De leveringscapaciteit voor deze rollers is 600.000 eenheden.