Niet-markerende gietijzeren kern industriële serie rotor draaiend met stalen rubberwiel

Place of Origin Guangdong, China
Merknaam YLcaster
Model Number I004

Contacteer me voor vrije steekproeven en coupons.

Whatsapp:0086 18588475571

wechat: 0086 18588475571

Skype: sales10@aixton.com

Als u om het even welke zorg hebt, verstrekken wij de online-Help van 24 uur.

x
Productdetails
Housing Material Steel Overall Height 3 Inches
Tread Type Non-Marking Capacity 264lbs
Wheel Core Cast Iron Type Casters
Load Capacity 100 Lbs Wheel Material Steel+Rubber
Hoog licht

Niet-markerende industriële serie Caster Swivel

,

gietijzeren kern industriële serie Caster

Laat een bericht achter
Productomschrijving

Productbeschrijving:

Een van de opvallende kenmerken van dit product zijn de stalen bekleding, die de rolwielen extra bescherming en stabiliteit biedt.Dit maakt ze perfect voor gebruik in een verscheidenheid van verschillende instellingen, met inbegrip van fabrieken, magazijnen en andere industriële omgevingen.

Het Rubber Casters-product heeft ook een capaciteit van 264 pond, wat betekent dat het gemakkelijk zware ladingen kan verwerken zonder problemen.Dit maakt het perfect voor gebruik met zware machines of andere apparatuur die regelmatig moet worden verplaatst.

Een ander groot kenmerk van het Rubber Casters-product is de met zink beklede afwerking, die niet alleen de duurzaamheid van het product vergroot, maar het ook een aantrekkelijke en professionele uitstraling geeft.Dit maakt het perfect voor gebruik in situaties waar uiterlijk belangrijk is, zoals in een winkel of showroom.

Het 8 inch rubberen wiel is ook ontworpen voor gebruik binnen, wat betekent dat het perfect is voor gebruik op een verscheidenheid aan verschillende oppervlakken.Of u apparatuur over een betonnen vloer of over een tapijt moet verplaatsen, deze rolhellen zullen het werk met gemak doen.

Als u een kwalitatief hoogwaardig en betrouwbaar rolwiel nodig heeft dat perfect is voor gebruik binnen, moet u niet verder zoeken dan het product Rubber Casters.Met zijn acht zwarte rubberen wielen, staal deksels, 264lbs capaciteit, zink geplatte afwerking, en zwaar werkend ontwerp, dit product zal zeker voldoen aan al uw behoeften en uw verwachtingen te overtreffen.


Kenmerken:

 • Naam van het product: rubberen rollen
 • Laadvermogen: 100 lbs.
 • Gewicht per eenheid: 4 kg-5 kg
 • Gebruik: binnenshuis
 • Type: rollers
 • Wieldiameter: 2 inch
 • Industriële Euro-serie Rubber Caster Swivel
 • Ruiten voor rubberrollers
 • Rubberen rolwielen 400 kg

Toepassingen:

De I004 rol is voorzien van een 4" diameter door 1-1/2" breed draaiend rubberen rolwiel dat perfect is voor een verscheidenheid aan toepassingen.Het ruiterwiel van massief rubber zorgt voor uitstekende tractie en duurzaamheidHet draaibare rubberen rolwiel zorgt voor een gemakkelijke manoeuvreerbaarheid.waardoor het perfect is voor gebruik in krappe ruimtes of bij het verplaatsen van zware lasten.

De YLcaster I004 is ideaal voor een verscheidenheid aan gelegenheden en scenario's. Deze caster is ideaal voor gebruik op karren, dollies en andere mobiele apparatuur.en andere DIY-instellingenHet ruiterwiel van massief rubber zorgt voor een soepele en stille rit, waardoor het perfect is voor gebruik in gebieden waar lawaai een probleem is.

De YLcaster I004 is ontworpen om duurzaam en duurzaam te zijn.De rol is eenvoudig te installeren en kan worden gebruikt met een grote verscheidenheid aan apparatuur en machines.

Samenvattend is de YLcaster I004 draaiend rubberen wiel een veelzijdige en betrouwbare rol die perfect is voor een breed scala aan toepassingen.Of u nu zware lasten wilt verplaatsen of gewoon een soepele en stille rit wiltDe YLcaster I004 is een uitstekende keuze, dus waarom wachten? bestel vandaag nog uw YLcaster I004 draaiend rubberen wiel en ervaar het verschil zelf!


Aanpassing:

- Roterende rubberen rolwielen voor een betere manoeuvreerbaarheid en flexibiliteit

- Vaste 3 inch elastische rubberen rolwielen voor stabiliteit en draagkracht

- Zware rubberwielen met een diameter van maximaal 5 inch voor extra sterkte en duurzaamheid

De totale hoogte van de rol is 3 inch, waardoor het een ideale keuze voor een verscheidenheid van toepassingen.Al onze rollen worden vervaardigd in Guangdong, China om de hoogste kwaliteit en betrouwbaarheid te garanderen.


Ondersteuning en diensten:

Onze rubber casters product wordt geleverd met de volgende technische ondersteuning en diensten:

 • Advies van deskundigen over het kiezen van de juiste rol voor uw specifieke behoeften
 • Bijstand bij installatie en onderhoud
 • Garantie- en reparatiediensten
 • Producthandleidingen en documentatie
 • Toegang tot onze klantenservice voor vragen of vragen

Verpakking en verzending:

Verpakking:

Onze rubberen rollen zijn voor uw gemak in sets van vier verpakt. Elke rollen is individueel verpakt om schade te voorkomen en ervoor te zorgen dat het product van de hoogste kwaliteit bij u aankomt.

Verzending:

We bieden gratis verzending voor alle bestellingen van onze rubberen rollen in de Verenigde Staten.Bestellingen worden meestal verwerkt binnen 1-2 werkdagen en verzonden via standaard landvervoerDe bestelling kan worden verzonden in een versnelde verzending met een extra kosten.


Vragen:

V: Wat is de merknaam van deze rollers?

De merknaam van deze rollers is YLcaster.

V: Wat is het modelnummer van deze rollen?

A: Het modelnummer is I004.

V: Waar worden deze rollen gemaakt?

A: Deze rollen worden gemaakt in Guangdong, China.

V: Wat is de gewichtslimiet voor de YLcaster I004-rollers?

A: De gewichtslimiet voor deze rollers is 100lbs per roller.

V: Wat is de diameter van de wielen op deze rollen?

A: De diameter van de wielen op deze rollers is 2 inch.